Четверг, 28.03.2024, 11:31

  

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: creator, Borat  
Форум » Спорт » Хоккей » Хоккей в Украине
Хоккей в Украине
creatorДата: Вторник, 09.09.2008, 13:22 | Сообщение # 1
Админ
Группа: Администраторы
Сообщений: 199
Репутация: 3
Статус: Offline
http://www.donbass.ua/get-news/id/4824/article.html
Что-то там в Донецке открылось:
Сегодня в столице Донбасса открылся ледовый дворец. В планах местных властей - еще несколько подобных спорткомплексов. Так что теперь у нашего региона есть все шансы стать украинским центром хоккея и фигурного катания.


Сокол! Сокол! Только Сокол!!!
 
MadLisДата: Среда, 10.09.2008, 11:28 | Сообщение # 2
Интернет-боец
Группа: Проверенные
Сообщений: 28
Репутация: 1
Статус: Offline
Прикольная фотоподборка с события.
Соглошусь с мнением Андрея К, высказанным на гнезде.
Только в Донецке что-то делается - открывается спорт сооружения, в остальной Украине (в Киеве в первую очередь) только пиздят, обещают и воруют деньги (как вариант землю).
В Калуше что-то вообще...Почти ж всё ж блин сделали, а тут раз с смыло всё.Ну ничего, ещё раз профинансировать надо и сдадим уже.
Что в Одесе и Киеве творится со "стоительством" лучше помолчать.
Неисключаю что у нас произойдёт как в России, где клубный хоккей возрадился и стал доминировать в Европе из промышленых и нефтяных регионов - Магнитка, Казань, Омск, Локо, Тольяти, Челябинск ну вы знаете smile .Это в лучшем случае.
 
fesyaДата: Понедельник, 20.10.2008, 11:12 | Сообщение # 3
Реально пацан с семками
Группа: Пользователи
Сообщений: 55
Репутация: 0
Статус: Offline
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 64/2008
Про деякі питання підготовки до відзначення 100-річчя українського хокею з шайбою

З метою розвитку олімпійського руху та популяризації хокею в Україні як одного з найвидовищніших видів спорту, доведення до належного рівня змагань національного чемпіонату та участі української збірної команди з хокею з шайбою і хокейних клубів у світових та європейських змаганнях найвищого рівня, з нагоди святкування у 2008 році 100-річчя Міжнародної федерації хокею та підготовки до відзначення у 2010 році 100-річчя українського хокею з шайбою постановляю:

1. Кабінету Міністрів України:

1) утворити до 1 березня 2008 року Організаційний комітет з підготовки до відзначення 100-річчя українського хокею з шайбою та затвердити його персональний склад;

2) розробити за участю Федерації хокею України та затвердити у тримісячний строк план заходів із підготовки до відзначення 100-річчя українського хокею з шайбою;

3) вирішити в установленому порядку питання щодо фінансування видатків, пов'язаних із підготовкою до відзначення 100-річчя українського хокею з шайбою;

4) щорічно починаючи з 2009 року інформувати до 1 березня про хід виконання Державної цільової соціальної програми «Хокей України».

2. Міністерству України у справах сім'ї, молоді та спорту протягом 2008-2009 років ужити заходів щодо:

реконструкції холодильного обладнання Київського палацу спорту (м. Київ);

оновлення матеріально-технічної бази для підготовки олімпійських збірних команд України з льодових видів спорту Державного олімпійського навчально-спортивного центру (м. Київ).

3. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям ужити заходів щодо реалізації Державної цільової соціальної програми «Хокей України» та передбачати при формуванні проектів відповідних бюджетів фінансування передбачених нею заходів.

4. Дніпропетровській обласній державній адміністрації вжити протягом 2008-2009 років заходів щодо реконструкції льодової арени комплексу спортивних споруд «Метеор» (м. Дніпропетровськ).

5. Одеській обласній державній адміністрації забезпечити в установленому порядку здійснення протягом 2008-2009 років капітального ремонту спортивного комплексу спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з фігурного катання на ковзанах «Крижинка» (м. Одеса).

6. Рекомендувати Харківській міській раді передбачити фінансування для створення у 2008 році сучасної навчально-тренувальної бази для хокею з шайбою в комунальному закладі «Міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» (м. Харків).

7. Рекомендувати органам місцевого самоврядування передбачати у відповідних програмах розвитку фізичної культури і спорту заходи щодо розвитку хокею з шайбою та забезпечувати їх належне фінансування.

8. Державному комітету телебачення та радіомовлення України забезпечити широке висвітлення заходів з підготовки до відзначення 100-річчя українського хокею з шайбою.

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

29 січня 2008 року
Я эту бредятину поместила к тому, что ничего никто не делает и указы всем побаку.


Старая вешалка с тремя детьми

Сообщение отредактировал fesya - Понедельник, 20.10.2008, 11:22
 
creatorДата: Вторник, 04.11.2008, 11:18 | Сообщение # 4
Админ
Группа: Администраторы
Сообщений: 199
Репутация: 3
Статус: Offline
Quote
По закінченні Конгресу Анатолій Брезвін провів прес-конференцію, на якій повідомив ряд цікавих новин. За словами пана Брезвіна протягом найближчих двох років у Києві мають з’явитися п’ять спортивних споруд зі штучним льодом. Відповідні домовленості щодо цього з мером столиці Леонідом Черновецьким у Федерації є. Одну ковзанку міська влада побудує власним коштом, ще дві споруди відкриються в рамках реалізації державної цільової програми „Хокей України”, а решту прагнуть побудувати приватні компанії.

Що ж до реалізації поточних положень Програми, то головний хокеїст країни заявив: „Я даю вам слово, що до кінця року ми матимемо всі чотири арени. Ще чотири арени відкрились за приватні кошти. В наступному році відкриються ще 12 ковзанок за державний рахунок, ще 7-8 планують побудувати приватні інвестори”.


www.fhu.com.ua


Сокол! Сокол! Только Сокол!!!
 
Форум » Спорт » Хоккей » Хоккей в Украине
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024 Бесплатный конструктор сайтов - uCoz